O femeie a mers luni de zile cu cadavrele nepoților în portbagaj

17.953

O femeie a mers luni de zile cu cadavrele nepoților în portbagaj. Descoperirea s-a făcut când femeia a fost oprită de polițiști pentru un simplu control de rutină. 

O femeie din Baltimore, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată după ce poliția a decoperit cadavrele nepoților ei în portbagajul mașinii pe care o conducea, scrie NDTV. Potrivit poliției, corpurile neînsuflețite se aflau acolo de luni întregi.

Descoperirea macabră a fost făcută în timpul unui control obișnuit de trafic, precizează poliția.

„Nicole Johnson, o rezidentă în orașul portuar de 33 de ani, a fost acuzată de „rele tratamente care au dus la moartea” celor doi nepoți ai săi, a unei fete de șapte ani și a unui băiețel de 5 ani”, au transmis oamenii legii într-un comunicat.

Anchetatorii au descoperit că, în mai 2020, femeia a pus corpul nepoatei într-o valiză, pe care ulterior a urcat-o în portbagajul mașinii. Un an mai târziu, aceasta adăugase și cadavrul băiețelului, într-o pungă de plastic.

Cei doi copii fuseseră încredințați în grija lui Johnson, în 2019, de sora ei.

În timpul interogatoriului, femeia a recunoscut că și-a lovit nepoata de mai multe ori până când s-a izbit cu capul de pâmânt. Nicole nu a explicat cum a murit băiatul, scrie Aleph News.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.