ANUNȚ DE PARTICIPARE – Primăria Sibiu lansează a doua sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă

2.613

Municipiul Sibiu lansează începând cu data de 04 august 2021, a doua sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă în baza Legii 350 /2005, de la bugetul local al municipiului Sibiu pe anul 2021

  1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor sportive pe anul 2021 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.
  2. Sursa de finanţare şi valoarea: bugetul local, 890.000 lei.
  3. Durata proiectelor sportive: până în data de 31.12.2021.
  4. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 20 august 2021, ora 12.00
  5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr 25, cam. 201-203 sau în format electronic la adresa de e-mail: agendasportiva@sibiu.ro
  6. Selecţia şi evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare, în perioada 23 august – 25 august 2021.

Conform art 20 alin. 2 din Legea 350 din 2 decembrie 2005,  cu privire la dreptul de a accelera procedura de selecţie se are în vedere încadrarea şi finalizarea procedurii până la finalul lunii septembrie 2021, pentru a avea proiecte în derulare la începerea campionatelor naționaledin toamna acestui an.

Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive, nonprofit, de interes general” aprobat prin HCL 57/2020. Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.

Din bugetul local al Municipiului Sibiu vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mică nr. 25, fax 0269 208812, e-mail : agendasportiva@sibiu.ro, Serviciul Cultură, Sport şi Turism.

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr 25, e-mail : agendasportiva@sibiu.ro.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.