McDonald’s face angajări pentru locațiile din Sibiu

751

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în orașe importante din România, printre care se numără București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău sau Râmnicu Vâlcea.

Cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din România continuă să se extindă și să ofere noi oportunități profesionale pentru tineri. După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Brașov în prima parte a anului, compania planifică să deschidă alte patru restaurante în țară. În acest context, recrutează tineri pasionați de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să învețe, să crească și să devină viitori manageri.

„McDonald’s desfășoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee având numeroase generații de manageri promovați de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care își doresc să performeze într-un domeniu dinamic și provocator, care vor să crească alături de McDonald’s”, a declarat Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România. „Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare și învățare continuă, experiența nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te provoacă să-ți descoperi potențialul de leadership, salariul atractiv și pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutați pentru pozițiile disponibile vor avea de câștigat o experiență profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică și vor primi tot sprijinul de care au nevoie.”

Pe lângă programul Manager Trainee, compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, printre care: lucrător comercial, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Angajații McDonald’s beneficiază de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, programe de recunoaștere a performanței, precum și programe de loializare.

Veniturile medii pe care le pot câștiga pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 lei net pentru un Manager.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.