229571633 323475712804175 499304753257274361 n
Foto Arhivă

O femeie de 65 de ani din Sibiu a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul soț. După ce a încercat să o omoare bărbatul s-a spânzurat în garajul locuinței de pe strada Croitorilor.

În noaptea de 1 august, la ora 03:45, un membru al familiei celor doi a anunțat la 112 că femeia zăcea într-o baltă de sânge, iar bărbatul era spânzurat în garaj. Cei doi locuiau împreună, deși erau divorțați de mult timp.

La fața locului a ajuns o echipă formată din polițiști, criminaliști și procurori. A fost chemată în ajutor și o ambulanță, care a transportat-o pe femeie la spital. Acolo a fost operată de urgență și i s-a salvat viața.

Anchetatorii au stabilit că: ”În noaptea de 1 august, în jurul orei 03,00, între un bărbat în vârstă de 62 de ani și o femeie în vârstă de 65 de ani, care locuiau împreună într-un imobil de pe strada Croitorilor din municipiul Sibiu, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori în zona abdominal – toracală, după care s-ar fi deplasat într-o anexă a locuinței, unde s-a spânzurat.
Echipajele medicale care au intervenit la locul faptei au constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții medicale de urgență.
Cercetările au fost preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cauza penală vizând săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La nivelul I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată până în prezent nicio sesizare cu privire la eventuala stare de conflict existentă între cele două persoane”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

  1. Frumos titlul .. profesional .. Bravo jurnalistilor care sunteti sau mai degraba care nu sunteti :)) Vai de …. voastra 🙂 Formularea unui “Headline” se invata in primul an de Jurnalistica .. se pare ca tu ai chiulit :)) “Femeie înjunghiată de fostul soț – Și-a pus apoi ștreangul de gât” … cine ? Femeia injunghiata ? :)) “-” nu este semn de punctuatie …