esca

Andreea Esca și-a pus pălăria de paie și rochiile lejere în bagaj și s-a retras într-o zonă feerică din România, de la marginea munților, unde își petrece concediul. Prezentatoarea știrilor PRO TV se bucură de atmosfera liniștită din Porumbacu de Sus, satul copilăriei sale.

Începând de luni, 2 august, Andreea Esca a fost înlocuită la pupitrul știrilor PRO TV de colega sa Oana Andoni, care în mod normal prezintă știrile de weekend în același interval orar.

Andreea Esca și-a luat o binemeritată vacanță, dezvăluind în mediul online că se află în Porumbacu de Sus, acolo unde a dezvoltat un complex turistic, format din căsuțe tradiționale. Andreea Esca le-a recondiţionat şi utilat pentru cei care vor să viziteze zona și să cunoască tradițiile locale, relatează protv.ro.

„Chiar sunt fericita cand ajung aici! Miroase a vacantele copilariei mele superbe. #multumesc #tata #mama. Voi unde mergeati in vacanta de vara cand erati copii?”, a scris vedeta pe Instagram.

Porumbacu de Sus se află la poalele celui de al doilea vârf al Carpaților, Negoiu (2535 m).

andreea esca se bucura de vacanta in satul copilariei sale zsunt fericita cand ajung aiciandreea esca se bucura de vacanta in satul copilariei sale zsunt fericita cand ajung aici 2

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu