FC Hermannstadt executată silit – Nu a plătit chiria pentru meciurile jucate la Piteşti

1.301

Printr-o decizie definitivă a Judecătoriei Sibiu, dată la finalul săptămânii trecute, clubul Hermannstadt a fost executat silit pentru o datorie de 40.000 lei, reprezentând chiria neachitată pentru trei partide jucate pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti în primăvara anului 2019.

Iată ce spun magistraţii Judecătoriei Sibiu în sentinţa dată la finalul săptămânii trecute: ”Încuviinţează executarea silită ce face obiectul Dosarului de executare silită, în baza titlului executoriu, pentru realizarea creanţei în cuantum de 40.000 lei, reprezentând tarif închiriere teren, împotriva debitorului, la cererea creditorului, prin toate formele de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac”, transmite adevarul.ro.

Acţiunea în instanţă a fost introdusă de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, aflat în subordinea Primăriei Piteşti, după ce echipa de fotbal Hermannstadt a refuzat constant, în ciuda numeroaselor somaţii primite, să plătească suma de 40.000 de lei, reprezentând chiria pentru trei meciuri jucate în Liga 1 în primăvara anului 2019 pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti. Este vorba de trei partide în care a jucat împotriva echipelor FC Voluntari, Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.