Dulapuri cu unelte la Cimitirul Municipal pentru sibienii care vor să îngrijească mormintele

754

Sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au din această săptămână la dispoziție dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul. Utilizarea uneltelor este gratuită.

Au fost amplasate patru dulapuri cu unelte la cele trei intrări ale Cimitirului – la cea dinspre piața de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar și pe aleea din zona Eroilor Revoluției. Fiecare dulap conține o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraș, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare și saci de gunoi.

Cum trebuie procedat pentru a le folosi?

Cetățenii care doresc să se folosească de aceste unelte vor apela numărul de telefon înscris pe fiecare dulap. Un angajat al Serviciului Cimitir le va preda cetățeanului, după ce acesta va înscrie în registru datele sale de identificare. Fiecare persoană poate utiliza uneltele pe o perioadă de maxim 2 ore/utilizator, după care acestea vor fi aduse de cetățean înapoi în dulap pentru a permite și altora să le folosească.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.