Moment crucial pe piaţa criptomonedelor – O schimbare majoră ar putea influenţa preţurile

843

Ether este aproape de maximul ultimelor două luni cu câteva ore înainte de o ajustare majoră a blockchain-ului său ethereum.

Se anticipează că schimbarea va avea loc joi la aproximativ 14.00, ora României. Din punct de vedere tehnic, actualizarea va avea loc atunci când a fost verificat blocul 12.965.000 al blockchain-ului. Este de aşteptat ca actualizarea să aibă un efect asupra preţului şi a altor criptomonede, relatează Reuters.

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă din lume, a crescut cu aproximativ 18% săptămâna aceasta şi se află la cel mai înalt nivel de la începutul lunii iunie.

Reţeaua ethereum sprijină o serie de proiecte din lumea criptografică, inclusiv jetoanele nefungibile (NFT) – un activ criptografic, reprezentând un element digital intangibil, cum ar fi o imagine, un videoclip sau un obiect dintr-un joc.

Actualizarea, cunoscută sub numele de Propunerea de îmbunătăţire Ethereum (EIP) 1559, va modifica modul de procesare a tranzacţiilor şi va oferi preţuri mai clare pentru acestea.

De asemenea, va reduce frecvenţa generării criptomonedelor Ether lucru ce este de aşteptat să ducă la o creştere probabilă a preţul.

Mai multe site-uri de tranzacţionare a criptomedei, inclusiv Binance şi OKEx, au declarat că vor suspenda depunerile şi retragerile de Ether şi active pe bază blockchain-ului său ethereum în jurul momentului în care va avea loc ajustarea.

Măsura este una de siguranţă pentru reduce riscurile generate de tranzacţionarea în momente de maximă volatilitate a preţurilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.