Sibiul și alte 18 localități din județ sub COD ROȘU de furtuni

Mare majoritate a județului Sibiu se află sub avertizare COD ROȘU de vreme severă. Oamenii sunt atenționați să rămână în case, iar dacă se află în pericol să sune la 112.

Ca urmare a emiterii de către ANM a Avertizării Cod Roșu, de vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, grindină,descărcări electrice, averse torențiale ce pot depăși 35l/mp în județul Sibiu:
Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Săliște, Rășinari, Șelimbăr, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Gura Râului, Loamnes, Orlat, Cristian, Șura Mare, Sadu, Păuca, Șura Mică, Boița, Apoldu de Jos, Ludoș precum și zona de munte.

Cetățenii din aceste UAT-uri au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

Situația înregistrată la nivelul județului Sibiu este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al ISU Sibiu.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate , pompierii din cadrul ISU Sibiu sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie.

În cazul unei situații de urgență reale, solicităm cetățenilor să anunțe de îndată evenimentul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

cod rosu furtunacod rosu vreme reagrindinavijelii
Comentarii (0)
Comentează