vloggeri

Toată Olanda nu e ca Sibiul. La această concluzie au ajuns doi tineri care după ani buni petrecuți în țara morilor de vânt și a lalelelor au decis să se mute în Hermannstadt. George este bucureștean și e de înțeles că și-a dorit un oraș mai molcom, dar Claire este olandeză și spune că Sibiul i se potrivește mai bine decât orașul natal. Așa că cei doi s-au mutat aici de aproape două luni și între timp au dezvoltat un canal de vlogging ce adună tot mai mulți urmăritori.

George și Claire s-au cunoscut în 2011 pe un site de socializare. El trăia în București, ea în Olanda. Acest lucru însă nu i-a împiedicat să fie împreună. George s-a mutat în Olanda și au trăit acolo până acum ceva vreme. ”Am decis apoi să ne mutăm în România. Am fost în mai multe orașe, dar niciunul nu ne-a impresionat și nu ni s-a potrivit la fel de mult ca Sibiul. Așa că am decis să trăim aici. Suntem în Sibiu de aproape 2 luni și ne simțim extraordinar”, spune George.

vlogeri

Claire este de-a dreptul îndrăgostită de Sibiu și îl laudă cu orice ocazie. ”Îmi place arhitectura orașului, clima, oamenii. Au respect, sunt amabili. Cu mine, care nu vorbesc bine românește, au răbdare să le spun ce doresc, în magazin, de exemplu…sunt extraordinari. Toate acest lucruri ni s-au potrivit de minune, aici ne simțim cel mai bine. Deocamdată nu am găsit ceva să nu îmi placă la Sibiu, poate voi descoperi pe parcurs”, spune tânăra olandeză.

Vlog de succes

Cei doi, pe care aproape că îi putem numi sibieni, au un canal de Youtube care devine din ce în ce mai popular- PawPrintPair– are deja aproape 100.000 de abonați, iar numărul lor crește constant. Și nu e de mirare, pentru că cei doi tineri postează de cel puțin 4 ori pe săptămână și vorbesc despre absolut orice. ”Am deschis canalul prin 2015, dar mai mult așa, în joacă. Nu ne-am ocupat foarte tare de el. De când ne-am mutat la Sibiu însă, am decis să îl dezvoltăm. Postăm despre orice, viața de zi cu zi: cum ne-am acomodat aici, cum ne-am găsit un apartament, despre oraș, despre mutarea în România, despre religie, Dumnezeu sau lucruri motivaționale. Suntem deschiși către orice subiecte, iar ideile de la urmăritorii noștri sunt binevenite”, spune George.

Cel mai urmărit vlog a fost unul postat în 2016, când Claire a vorbit în românește într-un scurt interviu luat de George.

Postările legate de Sibiu și viața celor doi aici sunt și ele urmărite. Claire este cea care de cele mai multe ori face ”prezentările”.

George și Claire plănuiesc să dezvolte canalul de Youtube și să câștige cât mai mulți urmăritori. Cât despre viața la Sibiu spun la unison că e ”magnifică”!

 

 

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns