politia rutiera 7
FOTO IPJ Sibiu

În acest final de săptămână polițiștii de la rutieră au fost în misiune, pe șoselele din județ. Și au avut de lucru, pentru că au dat peste mai mulți șoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Cu toții s-au ales cu dosare penale.

La data de 8 august, în jurul orei 23:30, în localitatea Orlat, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Orlat au depistat în trafic un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Săcel, a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea indicată a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 09 august, în jurul orei 04:25, în zona intersecției Prelungirea Mihai Viteazu – D. Stanca din Șelimbăr, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Arpașu de Sus, a fost testat de către polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, iar rezultat indicat a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu, la data de 08 august, în jurul orei 19:20, au depistat pe DN 1 un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice. În fapt, în urma unui apel 112 prin care un participant la trafic sesiza faptul că un conducător auto are o deplasare sinuoasă, câteva minute mai târziu, polițiștii rutieri au depistat și oprit mașina în trafic, iar la volanul acesteia au identificat un sibian în vârstă de 62 de ani. La testarea cu aparatul etilometru, valoarea indicată a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile de mai sus, după recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns