update bărbat din hoghilag dispărut de acasă - sunați la 112 dacă îl vedeți

Un bărbat din Hoghilag a fost dat dispărut de fratele său după ce a spus că pleacă spre Sibiu, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Cine îl vede este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau să anunțe la cea mai apropiată secție de poliție.

UPDATE În după-masa zilei de 12 august, în jurul orei 18:00, familia Henta din Hoghilag a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că Henta Dan Vasile a revenit la domiciliu. În perioada în care a lipsit, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 11 august a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în urmă cu 2 zile, respectiv la data de 9 august, fratele său HENTA DAN – VASILE, în vârstă de 52 de ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hoghilag, cu intenția de a ajunge în municipiul Sibiu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 165 cm, constituție astenică, păr negru, drept, scurt, ochi căprui.

În momentul plecării, bărbatul purta pantalon blue jeans negri, tricou alb, bluză sport maro cu dungi negre și pantof sport închiși la culoare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu