flamme pyrotechnie galileo 2

Astăzi, 12 august, a fost anunţat programul evenimentelor de la Festivalul Internaţional de Teatrul din Sibiu. Zeci de evenimente în interior dar şi în exterior îi asteaptă pe iubitorii de cultură din Sibiu şi nu numai. 

Accesul la evenimentele FITS 2021

Intrarea publicului la FITS 2021 se va face cu respectarea măsurilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus, iar capacitatea de ocupare a sălilor de spectacole va fi stabilită în funcție de reglementările în vigoare la data desfășurării.

Accesul la evenimentele care sunt organizate în spații închise se va face în baza unui document de identitate, precum și a prezentării unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-COV2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare),
  • test PCR negativ – efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea evenimentului,
  • dovadă a rezultatului negativ certificat de o unitate medicală a unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea evenimentului,
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Pentru accesul în săli, organizatorii vor pune la dispoziția spectatorilor brățări care să faciliteze triajul epidemiologic rapid.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2021/08/Program-spectacole-indoor-online-FITS-2021-20-29-august-2.pdf” /]

Purtarea măștii de protecție în săli este obligatorie.

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns