influencer rus
Sursa Foto - Aleph News

Un influencer din Rusia și-a legat iubita de acoperișul mașinii și s-au plimbat prin oraș. Poliția l-a amendat pe acesta doar cu suma de 10 dolari.

Un influencer rus este investigat de poliția rutieră din Moscova, după ce a condus un Bentley cu iubita legată de acoperiș. Între timp, tânărul a fost amendat cu doar 10 dolari, transmite Insider.

Serghei Kosenko are peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și este cunoscut pentru prezența sa extravagantă din mediul online și afinitatea pentru activități periculoase.

În luna ianuarie acesta a fost deportat din Indonezia după ce a organizat o petrecere care a încălcat regulile sanitare impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului, potrivit The Moscow Times.

În noua înregistrare video postată de Kosenko, acesta poate fi văzut conducând un Bentley albastru-verzui în timp ce iubita sa este legată cu frânghii de acoperișul mașinii și are gura acoperită cu bandă adezivă.

Mâna stângă a lui Kosenko este legată cu o cătușă de mâna dreaptă a femeii. Influencerul a scris în rusă că a făcut deja de 20 de ori „cascadoria”, scrie Aleph News.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns