lucrari autostrada

Se circulă fără probleme pe principalele șosele din România. Luni dimineața, nu sunt accidente și alte evenimente periculoase. Totuși traficul este îngreunat la intrarea în orașul București.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 308, în localitatea Sebeș, județul Alba, sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricționate banda 1 și banda de urgență, pentru efectuarea unor lucrări. Acestea se vor finaliza pe 23 august.

Pe arterele rutiere către mare și munte, respectiv Autostrada A2 București – Constanța, A4 Ovidiu – Agigea, DN 39 și DN 1 Valea Prahovei, se circulă fără probleme deoarece carosabilul este uscat și vizibilitatea este bună.

În jurul capitalei însă, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada A1 București – Pitești și pe DN 4 Popești – Leordeni, pe sensul de intrare, precum și pe DN Centura București, în localitățile Domnești și Pantelimon.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu