Weekendul în care șoferii sibieni și-au golit buzunarele – Sute de amenzi date de polițiști

645

Polițiștii rutieri acționează pe drumurile publice din județul Sibiu, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu preponderență pentru respectarea regimului legal de viteză, a consumului de băuturi alcoolice și nu numai. În acest weekend, au fost aplicate sute de amenzi mai multor șoferi.

În perioada 13 – 15 august, în cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii rutieri pe toate segmentele de drum din județul Sibiu, au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare de peste 157.000 de lei. Dintre acestea, 91 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 27 de situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier și ridicate în vederea suspendării 57 de permise de conducere, din care 27 pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășire interzisă, 5 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, iar diferența pentru alte abateri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.