politie
Foto Arhiva

Polițiștii rutieri acționează pe drumurile publice din județul Sibiu, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu preponderență pentru respectarea regimului legal de viteză, a consumului de băuturi alcoolice și nu numai. În acest weekend, au fost aplicate sute de amenzi mai multor șoferi.

În perioada 13 – 15 august, în cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii rutieri pe toate segmentele de drum din județul Sibiu, au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare de peste 157.000 de lei. Dintre acestea, 91 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 27 de situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, au fost constatate 11 infracțiuni la regimul rutier și ridicate în vederea suspendării 57 de permise de conducere, din care 27 pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășire interzisă, 5 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, iar diferența pentru alte abateri.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu