director dsp colonel chelcea

Postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu a fost scos din nou la concurs. Actualul director interimar al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu și-a depus dosarul de candidatură.

Colonelul Daniel Chelcea și-a depus, miercuri, candidatura pentru funcția de manager al Spitalului Județean Sibiu. În luna iulie, acesta a declarat pentru Ora de Sibiu că se gândește la o posibilă candidatură, dar nu luase încă o decizie. (DETALII AICI)

„Astăzi mi-am depus candidatura. Voi candida și vom vedea ce o să fie”, a declarat colonelul Daniel Chelcea.

Din luna noiembrie 2020, pe când ne aflam în plin val trei al epidemiei de coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Sibiu are conducere militară. Atunci a fost detașat aici, de la Spitalul Militar, colonelul Daniel Chelcea, medic ORL-ist.

Persoanele interesate pentru funcția de manager la SCJU pot depune dosarele de înscriere și proiectele de management până în data de 31 august, conform calendarului desfășurării concursului. În data de 2 septembrie, vor fi verificare dosarele și se vor afișa rezultatele, urmând ca în ziua următoare să se depună contestațiile.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în data de 21 septembrie. La anteriorul concurs, niciuna dintre candidate nu a obținut notă de trecere. Printre acestea s-a aflat și fostul manager Liliana Coldea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns