politie razie alcool 2
Foto Arhivă

O altă zi, alți șoferi prinși băuți la volan. Polițiștii sibieni au depistat doi bărbați, în trafic, la Șelimbăr și Cârțișoara sub influența băuturilor alcoolice.

Primul „client” a fost prins în noaptea de miercuri spre joi la Șelimbăr. Acesta avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Autoturismul, la volanul căruia se afla un sibian în vârstă de 40 de ani, a fost oprit pentru control în trafic pe str. Prelungirea Mihai Viteazu din Șelimbăr. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea indicată a fost de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Celălalt șofer a fost prins la Cârtișoara, având o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur.

„Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat pe DN7C, în Cârțișoara, de către polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos. Conducătorul auto, un bărbat din Făgăraș, în vârstă de 31 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest iar valoarea indicată a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Lazăr.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns