autostrada sibiu pitesti
FOTO: Asociația Pro Infrastructură

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru supervizarea lucrărilor la secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești. Amintim că licitația pentru construirea acestui tronson s-a întors în faza de evaluare tehnică, în urma contestațiilor.

Conform declarației de participare, publicată joi, 19 august, până la termenul limită din 17 august au depus oferte:
  1. TECNIC Consulting Engineering Romania SRL
  2. Asocierea VENTURO INVESTMENT SRL (Leader),AE DOZORING,AMFORA CONSTRUCT PROMANAGEMENT SRL
  3. Asocierea EGIS ROMANIA S.A. (Leader),Metroul
  4. Asocierea TPF INGINERIE SRL (Leader),TPF – CONSULTORES DE ENGENHARIA E ARQUITETURA
  5. Asocierea ROMAIR CONSULTING (Leader),Institut IGH, d.d.,GESTION INTEGRAL DEL SUELO SL

Ofertele pentru supervizarea lucrărilor urmează să fie evaluate până pe 9 noiembrie 2021, conform calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea estimată a contractului pentru supervizarea lucrărilor pe cei circa 10 kilometri din Autostrada Sibiu – Pitești este cuprinsă între 34,96 milioane de lei și 41,27 milioane de lei, scrie economica.net.

Rămâne de văzut însă când va fi desemnat din nou un câștigător al licitației pentru proiectarea și execuția secțiunii 4 din cel mai important proiect rutier al României.

Lictația pentru construcție, lansată în urmă cu peste doi ani

Amintim că în martie CNAIR i-a desemnat câștigători pe austriectii de la Porr. Însă, în urma unor contestații, procedura a reintrat în evaluare (foto jos). Reevaluarea ofertelor pentru construcția secțiunii 4 ar trebui finalizată până pe 31 august, conform datelor actuale din SEAP.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns