Bărbat dispărut de la un cămin de bătrâni din Ighișu Vechi

563

Un bărbat de 70 de ani este căutat de polițiști după ce a plecat din căminul de bătrâni în care locuia, în Ighișu Vechi. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 19 august a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către administratorul unei asociații pentru persoane vârstnice din Ighișu Vechi cu privire la faptul că un bărbat, DEMETER NICULAE, beneficiar al serviciilor oferite, a plecat în jurul orei 19:00 din cămin, într-o direcție necunoscută și fără a înștiința pe cineva în prealabil. Demeter Niculae are 70 de ani și este din Cincu, județul Brașov.

Semnalmente: înălțime 188 cm, aprox. 90 kg, constituție atletică, păr cărunt, ten deschis, fără păr facial, ochi căprui.

În momentul plecării, bărbatul purta pantalon de trening închis la culoare, un tricou cu imprimeuri și era încălțat cu o pereche de șlapi negri.

Fără semne particulare sau tatuaje.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.