lidl ruscior 05
foto: arhivă

Lucrările de construire și amenajare a noului magazin Lidl de pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu sunt aproape gata, astfel că, în curând, sibienii vor putea să își facă cumpărăturile aici.

lidl ruscior 01

Noul supermarket Lidl de pe strada Rusciorului, din apropierea intersecției cu strada Râului, pe locul fostei Cazangerii, a fost construit în ritm alert. În doar câteva săptămâni s-au pus la punct detaliile exterioare, iar clădirea are un design cu totul diferit față de restul magazinelor din Sibiu.

Au fost amenajate zeci de locuri de parcare, s-au plantat copaci, iar strada din dreapta magazinului, de lângă malul Cibinului, a fost și ea amenajată, având benzi de circulație, trotuar și iluminat stradal.

lidl ruscior 04 lidl ruscior 06 lidl ruscior 03

Magazinul va funcționa după programul:

Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00

Duminică: 08:00 – 20:00

lidl ruscior 10 lidl ruscior 12

Deocamdată, pe site-ul oficial Lidl România nu a fost publicată data deschiderii noului magazin de la Sibiu. Însă, judecând după stadiul lucrărilor, sibienii nu mai au foarte mult timp de așteptat. La fel ca la toate inaugurările, Lidl vine în atenția cumpărătorilor cu o serie de produse alimentare și nealimentare la preț redus.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns