accident autostrada masina deszapezire 1

Ultimii doi ani au adus numeroase accidente rutiere grave soldate cu victime. Printre județele amintite, se află și Sibiul cu un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte.

Cronologie accidente rutiere grave soldate cu victime:
2021
6 august: Trei persoane au decedat, în noaptea de 5 spre 6 august, pe şoseaua de centură a municipiului Focşani, în urma impactului între autoturismul în care acestea călătoreau şi un TIR.
3 august – Trei persoane au murit, în urma unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Albina din judeţul Timiş, fiind implicate patru autoturisme şi un autotren.
28 iulie – Trei persoane au murit într-un accident în localitatea băcăuană Iteşti, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.
25 iulie – Şapte persoane au decedat în urma unui accident produs pe DN2 Bacău – Adjud. Autorităţile din Bacău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma accidentului.
23 iulie – Patru persoane au decedat în urma coliziunii între un SUV şi un TIR, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H.
23 iunie – Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.
18 mai – Cinci persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.
14 mai – Patru persoane au murit, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.
1 aprilie – Patru persoane au murit într-un accident rutier produs între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.
23 martie – Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău.
21 ianuarie – Trei persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite într-un accident produs pe drumul judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia, între un autotren şi o maşină.
11 ianuarie – Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, un autoturism lovind din spate un utilaj de deszăpezire. Evenimentul s-a petrecut pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în condiţii de carosabil umed, fără depuneri de zăpadă şi vizibilitate bună.

2020
29 septembrie – Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un TIR, un autobuz şi un microbuz pe DN 28 (DE 583) Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Leţcani, fiind activat planul roşu de intervenţie.
9 iulie – Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident de circulaţie produs între localităţile Zăuan şi Ip din judeţul Sălaj. Toate cele opt victime au fost încarcerate, la faţa locului intervenind câte o autospecială de la Garda de Pompieri Nuşfalău şi Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, o autospecială de descarcerare şi 11 ambulanţe. A fost activat Planul roşu de intervenţie.
6 iunie – Trei persoane au murit într-un accident ce a avut loc pe E70, între localităţile Văceni şi Vităneşti, din judeţul Teleorman. Accidentul, în care au fost implicate patru autovehicule, s-a produs după ce un şofer ar fi ieşit din coloană şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială.
29 mai – Trei persoane au murit, între care şi un copil în vârstă de un an, într-un accident rutier care s-a produs pe drumul E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, din judeţul Galaţi, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone.
14 martie – Patru persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc pe DE 581, în apropierea municipiului Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns