Doi copii de 6 și 8 ani au condus pe autostradă o mașină după ce tatăl lor a fost împușcat mortal

36.935

Doi copii de 6 și 8 ani au trecut la volanul unei mașini și au condus-o până într-un loc sigur în Houston, după ce tatăl lor a fost împușcat mortal în timp ce conducea.

Băieții le-au spus polițiștilor din Houston că tatăl lor conducea când au auzit un zgomot puternic și au crezut că mașina a fost lovită de o piatră, în jurul orei 23:00, potrivit NBC News.

Când și-au văzut tatăl prăbușit, băieții au condus SUV-ul de pe autostradă pe un drum secundar, unde au coborât și au fugit pentru a cere ajutor. Poliția a declarat că cei doi băieți au fost văzuți de o femeie care pleca de la un restaurant din apropiere și care a sunat la 911.

Poliția a spus că tatăl băieților, care avea 29 de ani, a fost declarat mort la fața locului, din cauza unei plagi împușcate în cap. Niciunul dintre băieți nu a fost rănit.

Deocamdată poliția nu are niciun suspect și nicio bănuială despre cauza incidentului. „Nu știm dacă a fost un incident survenit în trafic. Nu știm ce s-a întâmplat”, a declarat pentru NBC locotenentul R. Wilkins.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.