copil la volan
FOTO arhivă

Un bărbat din Șelimbăr a rămas, sâmbătă, fără mașină. Acesta a parcat-o în fața unei pensiune și a uitat să o încuie. Un tânăr hoț a fost „pe fază” și a furat-o, conducând-o deși n-avea permis.

„La data de 21 august a.c., în jurul orei 02,30, un bărbat a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat și neasigurat din fața unei pensiuni situate pe strada Mihai Viteazu din localitatea Șelimbăr”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în scurt timp autoturismul în cauză a fost identificat pe strada Triajului, din aceeași localitate. Lângă autoturism a fost depistat un tânăr, în vârstă de 15 ani, localnic.

Din investigațiile derulate de polițiști a rezultat faptul că tânărul în cauză ar fi sustras și ar fi condus autoturismul.

La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, respectiv conducere fără permis.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns