femeie batuta
FOTO: arhivă

O femeie a fost transportată la spital, weekend-ul trecut, după ce soțul ei a bătut-o. A fost nevoie și de intervenția polițiștilor, care au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva individului violent.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 21,45, polițiștii din cadrul Poliției  Orașului Avrig au fost solicitați să intervină într-un imobil de pe raza orașului, unde un bărbat își agresa soția. La adresa indicată, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 38 de ani care a declarat că fusese lovită de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 47 de ani”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Întrucât femeia prezenta mai multe urme de agresiune fizică, a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a transportat-o pe femeie la spital pentru îngrijiri suplimentare. În acest context, în urma evaluării situației, polițiștii au constatat că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii și au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul a fost reținut

Având în vedere cele constatate, la nivelul Poliției Orașului Avrig, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 24 august, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns