Ședință liniștită la Consiliul Județean – Au fost votate toate proiectele propuse

404

Aerul de vacanță se simte încă și printre aleșii județeni. Dacă în alte dăți, la ședințele lunare se mai discuta și în contradictoriu sau se disputau idei, de data aceasta consilierii au votat fără interpelări toate proiectele de pe ordinea de zi. Unul dintre ele este important pentru cei care au nevoie de autorizație de construcție.

Cele 14 proiecte de hotărâri aflate pe ordinea e zi a ședinței Consiliului Județean din această lună au fost votate în unanimitate de consilierii prezenți. Unul interesează în mod special sibienii, mai ales pe aceia care au nevoie de o autorizație de construcție.

Conform regulamentului, autorizațiile emise în regim de urgență vor fi semnate în maxim 7 zile lucrătoare. Pentru solicitarea autorizației de construire în regim de urgență, beneficiarul va completa Cererea pentru emiterea autorizației de construire, cu specificare ÎN REGIM DE URGENȚĂ și achită taxa de urgență stabilită prin Hotărârea Consiliului Județean Sibiu cât și taxa pentru emiterea autorizației de construire, reprezentând 0,5 % sau 1 % din valoarea lucrării.

Detaliile despre noile reglementări, AICI.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.