Vasile Aaron, „Cartierul Bunelor Maniere”, pe muzica a zece instrumentiști

0 734

Locul de joacă din cartierul Vasile Aaron devine, luni, un spațiu dedicat bunelor maniere. Aici, va prinde viață un nou eveniment al proiectului „Sibiu – Orașul Bunelor Maniere, ce va lua startul luni, 30 august, de la ora 19.ORASUL BUNELOR MANIERE VAaron 2021 A5

Zece instrumentiști vor interpreta bunele maniere în ritmuri clasice și de jazz, pe o scenă special amenajată în zona locului de joacă din Vasile Aaron, în timp ce copiii se vor bucura și de distracție, iar adulții se pot așeza pe scaunele din zona pregătită de organizatori pentru a asculta ariile prezentate de artiști.

Proiectul „Sibiu – Orașul bunelor maniere” își propune să ducă mesajele campaniei dincolo de zona centrală a orașului, ajungând, prin evenimentele sale, și în principalele cartiere ale burgului.

„Vă invităm la un eveniment în care instrumentiștii vă vor încânta în propriul dumneavoastră cartier, cu arii reintrepretate și cu muzică jazz într-o interpretare specială!”, este mesajul organizatorilor.

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și sustinut de Romgaz, THE LAKE HOME – Living Xperience, NTT DATA Romania și New Concept Living.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.