Câine din rasa Akita pierdut la Cisnădioara – Se oferă recompensă

1.167

Luna, o cățelușă din rasa Akita Inu, a dispărut de la Cisnădioara. Stăpânii ei o caută neîncetat de aproape două săptămâni, însă nici urmă de ea. Cine reușește să o aducă pe Luna înapoi acasă va primi o recompensă.

luna akita

Cățelușa Luna are cinci ani și este cel mai bun prieten al unei familii din Cisnădioara. În data de 14 august, aceasta a dispărut. „Luna a dispărut din zona unui camping, este posibil să o fi luat cineva din apropierea casei. Oferim recompensă celui care o va aduce înapoi la noi”, spune Alexandra Trausan, stăpâna cățelușei din rasa Akita Inu.

De când a dispărut, stăpânii au început să o caute în toată localitatea. Au împărțit chiar și flyere în zonele din apropiere în speranța că cineva o va vedea hoinărind pe undeva. Fiindcă Luna este foarte prietenoasă cu oamenii, stăpânii ei se gândesc că cineva a luat-o acasă.

„Luna este sterilizată, avea o zgardă roșie la gât și era în perioada de năpârlire. Noi și cele două fiice ale noastre îi simțim lipsa. Vă rugăm să ne ajutați să o găsim”, mai spune Alexandra Trausan.

Cățelușa a fost declarată ca fiind pierdută atât la poliție, cât și la veterinar. Dacă o vedeți, sunați la numărul de telefon 0751252005.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.