campanie imbraca i in fapte bune

La început de toamnă, clienții Shopping City Sibiu au ocazia de a aduce zâmbetele pe chipurile copiilor susținuți de Asociația SOS Satele Copiilor, în cadrul campaniei “Îmbracă-i în fapte bune”.

Până pe 30 septembrie, vizitatorii vor putea cumpăra hăinuțe și încălțăminte pentru copii din magazinele Shopping City Sibiu, pe care le pot dona la Căsuța Faptelor Bune, special amenjată în zona Info Point. Toate produsele vor ajunge la copiii din Casa SOS Cisnădie, care se vor putea bucura de începerea anului școlar în haine noi. Mai mult, clienții pot afla mai multe despre poveștile copiilor pe care îi ajută, direct la standurile din magazinele partenere ale campaniei – C&A, Smyk, Noriel, Humanic, Decathlon și DeFacto.

Oricine se poate implica în campanie, urmând doar câțiva pași simpli. Vizitatorii pot cumpăra hăinuțe și încălțăminte pentru copii și adolescenți din magazinele partenere, până pe 30 septembrie. Produsele sunt colectate la Info Point, în Căsuța Faptelor Bune, pe toată durata campaniei. Pentru că un gest mic – donarea de articole vestimentare – înseamnă enorm pentru copii, Shopping City Sibiu susține și recompensează faptele bune și grija pentru ceilalți. Drept recunoștință, participanții la campanie vor primi un magnet artizanal, desenat chiar de copiii din Casa SOS Cisnădie.

SOS Satul Copiilor Cisnădie acoperă nevoile copiilor lipsiți temporar sau definitiv de ocrotirea părinților prin asigurarea de găzduire, îngrijire, educație formală și informală, sprijin emoțional și consiliere, până la atingerea majoratului. Cu toate acestea, pentru a putea reveni în fiecare toamnă la școală, copiii au nevoie de susținere din partea comunității, iar Shopping City Sibiu se implică activ în facilitarea acestui sprijin.

Toți vizitatorii Shopping City Sibiu sunt invitați să participe la campanie și să aducă o mică bucurie copiilor din Cisnădie, în apropierea noului an școlar!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu