FITS: Actrița Charlotte Rampling a lăudat festivalul. Declarațiile artistei despre Sibiu

663

Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu a fost lăudat și a primit recunoștință din partea artiștilor de talie mondială. Sute de oameni au venit să vadă ceremonia actriței Charlotte Rampling, unde a primit o stea pe Aleea Celebrităților. Charlotte Rampling este o actriță internatională cu peste o sută de roluri doar în cinematografie. Actrița a declarat într-un interviu recunoștința pe care o poartă atât  festivalul de la Sibiu, cât și orașului. „Cred că publicul este încântat să venim în orașul lui. Așa m-aș fi simțit și eu dacă aș fi trăit în Sibiu, aș fi fost atât de fericită să văd evenimente din întreaga lume”, a declarat aceasta.

 

În ciuda vremii, zeci de oameni au aplaudat evenimentul de pe Aleea Celebrităților.

 

– Ați venit special pentru festival?

 

– Special, da, mi-am luat concediu ca să ne putem bucura de puțină cultură.

Și v-ați bucurat?

 

– Din plin.

 

– E incredibil că trăim să ne bucurăm de asemenea momente cu asemenea personalități alături.

 

– Ați venit să vedeți pe cineva anume?

 

– Nu, nu am venit, dar cred că toți merită în mod egal aprecierea noastră, iubirea noastră pentru a continua pe drumul lor fantastic, pentru a ne oferi fericirea de pe scenă.

 

Charlotte Rampling a lăudat FITS

Cu peste o sută de roluri doar în filme, celebra actriță de renume mondial, Charlotte Rampling, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24, prin care a lăudat Festivalul de la Sibiu.

 

„Minunat! Cred că sunt foarte fericiți să vadă lucruri frumoase, pentru că este vorba despre un festival plin de varietate și cred că publicul este încântat să venim în orașul lui. Așa m-aș fi simțit și eu dacă aș fi trăit în Sibiu, aș fi fost atât de fericită să văd evenimente din întreaga lume. Aș fi fost așa mândră!”, a declarat Charlotte Rampling.

 

A 28-a ediție a FITS, a 28-a oară când pe Aleea Celebrităților din Sibiu apar stelele unor mari artiști ai scenei.

 

Coregraful spaniol Israel Galvan s-a bucurat să-și primească steaua: „Știu că Sibiu este un oraș, este un festival foarte mare, care primește mulți artiști de renume. Pentru mine a fost ceva nou pentru că, eu continui să dansez, este pentru prima dată când primesc o astfel de stea și este ceva special să primesc asta. Voi dansa pentru totdeauna pentru că am numele aici și o să continui să dansez bine”

 

Întrebată cum arată ediția cu numărul 28 după mai bine de un an și jumătate de pauză, Irina Margareta Nistor, critic de film, a descris-o drept înfloritoare.

 

„Cred că arată înfloritor în primul rând și a avut grijă și Doamne Doamne să nu plouă când s-au pus stelele. Cred că le-a fost frică de Charlotte Rampling și au zis acum ori niciodată, că știm ce roluri joacă de obicei. E o mare fericire că e din nou plin orașul, străzile aglomerate de iubitori de teatru, ne-a fost un dor enorm. E extrem de complicat să aduci artiști de o asemenea talie. Și mă întorc din nou la Charlotte, care a fost în două dintre filmele de la Cannes în competiția mare, practic direct de pe covorul roșu de acolo să o aduci aici…”, a declarat Irina Margareta Nistor.

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu mai ține până duminică și se va încheia cu un foc de artificii.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.