O femeie se chinuie de patru ani să demonstreze că este vie, după ce a fost declarată decedată în acte

1.713

O femeie din Franța se chinuie să dovedească că este vie, după ce a fost declarată moartă dintr-o eroare de un tribunal francez.

Jeanne Pouchain duce o luptă nebună cu autorităţile, iar în tot acest timp a fost legată de mâini şi de picioare. Nu a putut să urmeze niciun tratament sau să muncească, din cauză că actele nu mai erau valabile.

”Numele meu era Jeanne. Este în continuare Jeanne, după ce am fost declarată moartă în 2017″, spune femeia în vârstă de de 59 de ani, potrivit Reuters. Franţuzoaica spune că ştie ce va face atunci când coşmarul său se va termina pentru totdeauna. ”Știu exact ce voi face … Mă voi duce la un control medical, pentru că știu că unele lucruri nu sunt în regulă cu corpul meu”. Pentru că nu a putut primi un tratament adecvat fără documente, mai are doar șase dinți, printre o serie de alte probleme de sănătate.

Coşmarul a început când familia a primit, acum patru ani, o scrisoare de la o instanță care spunea, în mod eronat, că era moartă și că soțul și fiul trebuiau să plătească o sumă de bani pe care se presupunea că ea o datora. Scrisoarea făcea parte dintr-o procedură legală complicată lansată de un fost angajat al firmei de curățenie a lui Pouchain și o eroare ce trebuia să fie ceva ușor de rectificat nu a fost nici ușor nici rapid.

Unele dintre bunurile familiei au fost confiscate de către tribunal, în timp ce economiile ei s-au dus pe munca de a demonstra că este vie, scrie observatornews.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.