Restricții pe Transfăgărășan. Va fi închis timp de 11 ore pe un tronson de 50 km

Pe data de 4 septembrie 2021, pe Transfăgărăşan va avea loc o competiţie sportivă de triatlon. Așadar, traficul va fi închis timp de 11 ore, pe tronsonul de drum cuprins între km 62 şi km 116. 

Persoanele care au rezervare la unităţi de cazare din zonă sunt rugate să ţină cont de restricţii, scrie Adevărul.

Pentru organizarea pe teritoriul judeţului Argeş, a celei de-a VI-a ediţii a competiţiei sportive de înot, ciclism şi alergare ,,TRANSFIER 2021”, ce se va desfăşura în data de 04 septembrie 2021, vor fi instituite restricţii de trafic, cu închiderea circulaţiei pe DN 7C, pe tronsonul cuprins între km 62 şi km 116.

„Intrările şi ieşirile intermediare ale participanţilor, corespondente etapelor concursului, precum şi finalul competiţiei, se vor face pe DN 7C, pe sectorul de drum cuprins între km 62+100 m şi km 116+808 m, competiţia fiind programată să se desfăşoare în intervalul 07:00-18:00.

Atenţionăm persoanele care au rezervare la unităţi de cazare aflate pe tronsonul în cauză, cu privire la faptul că trebuie să ajungă la acestea în afara intervalului menţionat”, precizează IPJ Argeş.

Primul punct de informare a cetăţenilor va fi organizat la km 56 (zona Cetăţii), iar poliţişti vor fi prezenţi pe traseu, cât şi la km 62 (zona Barajului Vidraru), la km 71 (zona Valea cu Peşti) şi la km 116 (zona Tunel).

„Recomandăm conducătorilor auto să îşi păstreze calmul”

Mijloacele de semnalizare permanenţă de pe sectorul de drum stabilit, pe întreaga desfăşurare a concursului, nu vor fi modificate.

„Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să îşi păstreze calmul, să nu uite de politeţea rutieră, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi ale organizatorilor şi să nu blocheze intersecţiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic”, mai precizează IPJ Argeş.

 

 

drum inchisPitestitransfagarasan
Comentarii (0)
Comentează