Cîțu amenință USR PLUS

397

Florin Cîţu, Premierul României amenință USR PLUS – le va spune liderilor europeni şi partenerilor strategici, SUA, despre situaţia din România, unde „se prefigurează o alianţă cu un partid extremist”, în contextul în care USR PLUS şi AUR au anunţat că vor semna o moţiune de cenzură.

Florin Cîţu a spus, după şedinţa de guvern, la care miniştrii USR PLUS nu au participat, că va lua legătura cu liderii europeni şi cu cei americani pentru a le spune care este situaţia în România.

„O să iau legătura cu liderii europeni în legătură cu ceea ce se întâmplă în România. Avem, aici, lucruri care nu se mai pot întâmpla în 2021. Avem o alianţă toxică care se prefigurează, o alianţă cu un partid extremist, un partid care vrea răul românilor, un partid care nu respectă proprietatea privată, un partid care nu respectă libertatea individuală, un partid cu care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să discutăm. Dar voi informa liderii europeni despre acest lucru şi vom vedea ce e de făcut. Şi, bineînţeles, şi partenerii noştri strategici, SUA”, a spus Cîţu.

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii au discutat cu AUR şi că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.