sevis sibiu 1

De la combustibil, la imobiliare, mașini sau alimente, anul 2021 a venit cu creșterea prețurilor la aproape orice produs. Specialiștii în domeniul economiei explică de ce are loc acest fenomen. Efectul post pandemie își face simțită prezența. Încet-încet, economia s-a redeschis, cererea a revenit, însă problemele generate de pandemie, de la lanțurile de aprovizionare la lipsa materiilor prime, au dus la explozia prețurilor. În acest context, pe piața alimentară din Sibiu, compania Seviș, unul dintre cei mai mari producători locali de produse lactate, își menține prețurile pentru consumatori.

Produse locale sănătoase, prețuri nemajorate

Produsele locale înseamnă mâncare sănătoasă, alimente fără aditivi sintetici, neprocesate, fără coloranți sau alte elemente chimice. Fabrica de Lapte Seviș este unul dintre producătorii locali din Sibiu, care păstrează prospețimea și gustul autentic al lactatelor pe care le produce. Mai mult decât atât, în plin val de scumpiri la majoritatea produselor, consumatorii de lactate Seviș pot găsi la raft alimentele preferate, la aceleași prețuri ca și până acum. Grija și respectul pentru client și încurajarea cosumului de produse locale sunt principalii factori care au dus la nemajorarea costurilor produselor Seviș. ,,Fabrica de Lactate Seviș, în ciuda situației economice actuale din  România și nu numai, a preferat să nu crească prețurile la produse. Deși, aproape totul s-a scumpit, noi am considerat că încă putem menține prețul accesibil cu care ne-am obișnuit clienții.  Am luat această decizie, deoarece compania sibiană pune foarte mare accent pe relația cu consumatorii. Pentru noi este o mare satisfacție să știm că avem clienți care își achiziționează alimentele pe bază de lapte doar de la noi și revin în magazinele Seviș de fiecare dată. Acest lucru înseamnă că am reușit să livrăm cumpărătorilor ceea ce ne-am propus de la bun început: produse naturale, proaspete, neprocesate, cu gust autentic, la prețuri corecte.”, explică Magda Horhat, managerul Fabricii de Lactate Seviș Sibiu. Ba mai mult, producătorul lansează periodic și campanii de reduceri la anumite produse. Începând cu 3 septembrie, de exemplu, în magazinele Seviș veți găsi smântână vrac 30% grăsime, la doar 18.5 lei/kg, preț redus de la 20 lei.smantana oferta sep

 

Gustul desăvârșit din Mărginime

Seviș se poate mândri dintotdeauna cu produse 100% autentice, naturale, proaspete, sănătoase, dar și cu o vastă experiență și tradiție în prelucrarea laptelui. Seviș Sibiu a devenit de-a lungul timpului un brand de renume, care reprezintă cu cinste Mărginimea Sibiului. Cosumatorii de lactate Seviș pot găsi în continuare în magazinele Seviș din Sibiu, toată gama de produse: de la laptele proaspăt de vacă obținut de la văcuțele din ferma proprie, la telemeaua cu verdeață, deliciosul iaurt grecesc sau cele cu fructe, până la produsele premium, gustosul cașcaval Crinț sau burduful Cindrel. ,,Noi, ca și producători locali ne dorim în continuare să menținem prețurile cu care ne-am obișnuit clienții însă din păcate, acest lucru nu depinde doar de noi. Noile facturi la utilități, care includ majorarea substanțială a costurilor la energia electrică și energia termică sunt factori importanți în stabilirea prețurilor produselor”, precizează managerul companiei.

Sibienii care vor să consume produse lactate sănătoase la prețurile cu care s-au obișnuit deja, sunt aşteptaţi în magazinele Seviş din oraş :

Piaţa Cibin – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09.00-13.00

Piaţa Rahovei – luni-vineri 09.00-17.00 /sâmbătă 09-13.00

Intrarea magazinului Carrefour – luni-duminică 08.00-21.00

Incinta Fabricii de lactate (Cisnădie, Str, Sibiului, nr, 48) – luni-vineri 07.00-15.00.

 

Iar pentru noutăți și informații actualizate permanent despre produsele proaspete de la Seviș, se poate accesa si pagina de facebook Seviș – Din Mărginimea Sibiului .lactate sevis

Comentariul meu

Comentariu