Șoferul care s-a dat în spectacol în giratoriul de la Veștem, căutat de poliție

Conducătorul auto care s-a dat în spectacol în sensul giratoriu de la Veștem este căutat de poliție. Aceștia derulează verificări pentru a stabili cine se afla la volan pentru a-l putea sancționa.

Un sibian a încărcat, recent, pe profilul său de Instagram, un videoclip cel puțin controversat. Clipul îl are în prim-plan pe un conducător auto care se învârte în sensul giratoriu de la Veștem. Totul se petrece în timpul zilei, iar în decor se poate observa un camion care așteaptă să intre în sens. Deși fapta șoferului este una iresponsabilă, multe au fost persoanele care au aplaudat gestul său. Polițiștii n-au fost prea încântați, astfel că acum îl caută pentru a da niște explicații.

VEZI AICI VIDEOCLIPUL

„Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu efectuează verificări în vederea identificării conducătorului auto și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Vă reamintim că videoclipul a fost încărcat pe același cont de Instagram unde, în urmă cu câteva luni, a apărut altă filmare, unde un șofer făcea drifturi în sensul de la Cimitirul Municipal Sibiu. DETALII AICI 

driftdrift sibiudrift vestempolitia sibiu
Comentarii (0)
Comentează