Surse: Șefa direcției de avizare din Ministerul Justiției schimbată din funcție după ce Lucian Bode a preluat interimatul

254

Raluca Spoeală, șefa direcției de avizare din Ministerul Justiției, a fost schimbată joi din funcție imediat după preluarea funcției de ministru interimar de către Lucian Bode, au declarat pentru G4Media.ro surse din minister.

Potrivit informațiilor G4Media.ro, avizul propus inițial de direcția de avizare din Ministerul Justiției pentru proiectul de OUG al programului ”Anghel Saligny” fusese negativ.

Raluca Spoeală ocupa funcția prin delegare, fiind promovată de fostul ministru, Stelian Ion. În locul său a fost numit Cătălin Oțel, chiar predecesorul său în funcție.

Nu e clar în acest moment dacă Ralucăi Spoeală i-a expirat delegarea chiar joi, 2 septembrie, și a dorit mutarea pe altă poziție din minister, sau ministrul Justiției este cel care a ordonat încetarea delegării pe funcție.

Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, a reacționat pe Facebook și a spus că ”schimbarea de pe o zi pe alta a conducerii Direcției de avizare din cadrul MJ pentru a facilita obținerea avizului pentru PNDL 3, proiect care faciliteaza furtul din banii publici, și, probabil, a unor avize ulterioare, arată că Florin Citu nu are respect pentru lege și folosește aceleași metode abuzive pe care le foloseau odinioară cei pe care atâta i-a criticat public”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.