VIDEO: Bilete „flexibile” la Teatrul „Gong” – Cenușăreasa deschide noul sezon de spectacole

Atunci când vine vorba despre programul copiilor pot interveni o mulțime de lucruri neprevăzute. Ori se îmbolnăvesc, ori li se schimbă starea de spirit, astfel că devine complicat să planifici, de pildă, vizionarea unui spectacol cu mai multe zile înainte. Din acest motiv, Teatrul „Gong” a introdus, încă de la începutul anului trecut, o opțiune care le permite părinților reprogramarea vizitei la teatru prin intermediul achiziționării de bilete flexibile. „Cenușăreasa” este spectacolul care deschide noul sezon de la „Gong” – spectacol pentru care puteți opta pentru această variantă de bilet.

Având în vedere contextul pandemic, toate biletele emise vor avea inscripționată eticheta „flexibil” pentru a permite anularea locului și relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii, astfel încât spectatorii să se poată bucura fără griji de evenimente culturale.

Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face la sediul teatrului sau prin telefon, dar nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, așa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării.

Rezervarea unui alt loc la un eveniment în următoarele 6 luni, de la data înregistrării celui anulat, este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Pentru mai multe detalii, puteți folosi numărul de telefon 0269 210 906.

Cenușăreasa, spectacolul care deschide noul sezon la „Gong”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă spectacolul „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Primele reprezentații din acest sezon vor avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la orele 11:00 și 18:00.

Una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile prinde viață într-o montare de excepție despre prietenie și miracolul viselor. Actorii Teatrului „Gong” aduc un omagiu Sibiului romantic, printr-o montare ce reinventează povestea Cenușăresei în Palatul Brukenthal. Spectacolul imaginat de Èva Lábadi, pe ritmuri muzicale și cu mult umor, se constituie ca o pledoarie plină de candoare pentru lumea basmelor ca pilon al copilăriei universale și al bucuriei inocente. Producția de la Sibiu se bucură de contribuția unor artiști importanți ca scenograful Dio Zoltán, co-fondator al Teatrului Ort Iki din Debrecen (Ungaria) sau compozitorul Cári Tibor, laureat al premiului UNITER pentru muzică în teatru. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska și Jenö Major. Spectacolul a avut premiera la Sibiu anul trecut, pe 1 iulie și a fost prezentat mai întâi în aer liber ca proiect teatral adaptat noilor condiții generate de pandemie. Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare socială și siguranță sanitară.  Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil.

bilet flexibilspectacoleTeatruteatrul gong
Comentarii (0)
Comentează