Veste neașteptată primită de o femeie, după ce în urmă cu un an a găsit un plic cu 10.000 de euro într-o biserică

2.910

O femeie din orașul austriac Klagenfurt a găsit într-o biserică un plic cu 10.000 de euro, în urmă cu aproximativ un an.

Plicul era în interiorul unei broșuri aflate într-un teanc de cărți. Acum, femeia a primit o veste cu totul neașteptată.

După ce a găst banii, femeia s-a dus la biroul local de obiecte pierdute și i-a declarat, așa cum prevede legea. Pentru că în tot acest interval proprietarul banilor nu a fost găsit, în ciuda toturor demersurilor făcute, femeia a fost anunțată de biroul în cauză că poate păstra banii și îi este permis să-i utilizeze în scop personal, potrivit Heute.at.

Annemarie Gruber, de la biroul de obiecte pierdute a declarat: „A fost încântată”. Dietmar Podobnig, șeful biroului, a spus că, în Austria, orice persoană care găsește bani sau bunuri cu o valoare mai mare de 10 euro este obligată să declare acest lucru la biroul de obiecte pierdute. În caz contrar, persoana în cauză riscă dosar penal.

De regulă, banii pierduți sunt revendicați la birou în scurt timp, dar în cazul de față proprietarul nu a simțit, probabil, lipsa lor. Potrivit legii, cea care i-a găsit devine noua lor proprietară, scrie Digi24.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.