politia mall nu treceti

Scene de groază au avut loc, luni după-amiaza, în parcarea centrului comercial de la Șelimbăr. Peste douăzeci de persoane de etnie romă s-au luat la bătaie, atacându-se unele pe altele cu bâte și cuțite. Se pare că oamenii se cunoșteau între ei, fiind vorba despre o răfuială între clanuri. În urma celor întâmplate, toți cei implicați au fost adunați de oamenii legii și duși la audieri. Acum, unii dintre ei sunt reținuți, fiind cercetați, printre altele, pentru tentativă de omor.

Răfuiala de luni de la Șelimbăr s-a lăsat cu rețineri. Opt dintre zecile de persoane duse la audieri au fost, ulterior, reținute, fiind cercetate, printre altele, pentru tentativă de omor. Până când se vor finaliza cercetările, cu toții sunt bănuiți că l-au înjunghiat pe băiețelul în vârstă de 12 ani, care a ajuns la spital în stare gravă.

CITEȘTE ȘI: Copil de 12 ani înjunghiat la mall – Douăzeci de oameni s-au bătut

politia nu treceti mall

Măcel cu bâte și cuțite

Cele peste 20 de persoane de etnie romă sunt din Blăjel și Brateiu. Acestea au venit separat la mallul din Șelimbăr și, când s-au întâlnit, n-au stat pe gânduri și s-au luat la bătaie. S-au lovit cu bâtele și cuțitele, iar printre pagubele materiale se numără un autoturism al cărui parbriz a fost spart.

Agentul de pază al mall-ului a declarat, pentru Ora de Sibiu, că indivizii aveau și topoare. VEZI AICI IMAGINILE DE DUPĂ ÎNCĂIERARE

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.