VIDEO: Imagini noi cu scandalul romilor din parcarea Shopping City Sibiu – A fost măcel în toată regula

Noi imagini de la scandalul romilor de luni au apărut în mediul online. Peste douăzeci de persoane s-au bătut cu bâtele și cuțitele în parcarea de la Shopping City Sibiu, patru dintre ele fiind rănite. Un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat, fiind transportat în stare gravă la spital.

Imagini cu un puternic impact emoțional au fost realizate luni, imediat după răfuiala clanurilor de romi. Douăzeci de persoane s-au bătut atunci în parcarea de la mall, iar clipul video descrie gravitatea scandalului. S-au lovit unii pe alții cu bestialitate și s-a lăsat cu vărsare de sânge.

Patru persoane au fost duse la spital în urma celor întâmplate, printre care și un copil înjunghiat. (DETALII DESPRE STAREA COPILULUI AICI)

Pe lângă victime, au existat și diverse pagube materiale. Un autoturism a fost distrus, asta după ce oamenii au lovit cu putere geamurile și parbrizul.

Opt persoane au fost reținute, dintre zecile audiate. Acestea sunt cercetate pentru tentativă de omor, loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.

bataiebătaie mallbătaie romiimagini bătaiescandal mall
Comentarii (1)
Comentează
  • Profu

    Care măcel? Nu a murit niciunul. Doar scandal, tipic rasei.
    Pentru ce atata importanta