VIDEO: Scene de groază de la măcelul de luni din parcarea de la mall – Zeci de romi s-au bătut cu bâte și cuțite

Peste douăzeci de persoane s-au bătut, luni după-amiaza, în parcarea mall-ului din Șelimbăr. Răfuiala a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi și, se pare că, toți cei implicați se cunoșteau. Oamenii sunt persoane de etnie romă și locuiesc în Brateiu, respectiv Blăjel.

Un scandal inimaginabil a izbucnit în cursul zilei de luni în parcarea mall-ului de la Șelimbăr. Peste douăzeci de persoane între care exista un conflict mai vechi au dat nas în nas la respectivul centru comercial. S-au pândit unele pe altele și, la un moment dat, au sărit la bătaie. Sursele Ora de Sibiu spun că toți cei implicați în răfuială sunt persoane de etnie romă. Aceștia erau „dotați” cu bâte și cuțite.

Conflictul a fost extrem de violent. Fiecare a lovit pe cine a nimerit. Au fost implicați și minori, unul dintre ei, un copil de numai 12 ani, fiind singura victimă. Acesta a fost înjunghiat cu bestialitate cu un cuțit și a ajuns la spital. Acum se află în grija medicilor sibieni.

CITEȘTE ȘI: Copil de 12 ani înjunghiat la mall – Douăzeci de oameni s-au bătut

De asemenea, s-au produs o serie de pagube materiale. Un autoturism a fost atacat, fiind spart parbrizul.

În urma celor întâmplate, pentru liniștirea apelor, a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale. Oamenii au fost identificați și au fost conduși la sediul IPJ pentru audieri. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței.

Sursa video: YouTube Ziua Online

bataiebătaie mallcopil înjunghiatscandalscandal mall
Comentarii (0)
Comentează