Niciun parlamentar PNL nu va participa la citirea moțiunii

555

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Național, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de președinții Camerei Deputaților și Senatului pentru a de discuta despre calendarul moțiunii de cenzură.

PNL a decis că parlamentarii liberali care vor face demersuri pentru dărâmarea propriului guvern și a premierului Florin Cîțu vor fi sancționați.

De asemenea, în BPN s-a decis ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul reunit convocat de președinții celor două camere ale Parlamentului.

„Niciun parlamentar PNL nu va face demersuri în Parlament sau în afara lui pentru dărâmarea propriului guvern și a premierului desemnat de PNL, domnul Florin Cîțu. În caz contrar, se vor aplica sancțiunile statutare. Partidul Național Liberal nu va face guvern cu PSD. Se mandatează parlamentarii PNL să nu participe la plenul reunit convocat de președinții celor două camere ale Parlamentului, la ședințele Birourilor Permanente Reunite unde se va discuta calendarul motiunii USR+ Aur, depusă nelegal, până la verificarea legalității semnăturilor”, se arată în decizia BPN a PNL.

O altă decizie norma de reprezentare în Consiliul Național al PNL. În acest sens, normal de reprezentare în Consiliul Național al PNL din data de 18 septembrie este de 800 de persoane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.