Poliția Locală continuă să monitorizeze domeniul public pentru a-i identifica pe cei care aruncă deșeuri în locuri nepermise, transmite Primăria Municipiului Sibiu într-un comunicat pe Facebook.

În 21 august, Poliția Locală a surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi, două autovehicule din care s-au aruncat deșeuri pe domeniul public, în capătul străzii Tractorului. Proprietarii autovehiculelor au fost identificați și vor fi sancționați cu amendă între 800-1000 de lei, fiind obligați să plătească și curățarea terenului.

În 27 august, doi cetățeni au descărcat dintr-un autovehicul mai multe deșeuri pe domeniul public, în zona străzii Henri Coandă. Și aceștia au fost identificați de Poliția Locală, vor fi amendați și vor plăti și costurile pentru îndepărtarea deșeurilor pe care le-au aruncat.

Vă reamintim că în cazul deșeurilor din construcții, voluminoase sau periculoase, modul corect de gestionare a acestora este următorul:

  • fie apelați la serviciile operatorului de salubrizare Soma, cu care veți încheia un contract pentru transportul și depozitarea acestora. Date de contact Soma: telefon – 0269.988, 0269.562.056, 0723.634.932 (Luni-Vineri în intervalul orar 08-16:30), email – sibiu@soma.ro sau formularul de contact de pe http://www.somasibiu.ro/contact/
  • În cazul deșeurilor voluminoase sau periculoase, le predați în cadrul campaniilor speciale organizate pe parcursul anului de către operatorul Soma.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.