Șase dintre romii care s-au bătut cu cuțite și bâte la mall-ul din Șelimbăr, arestați preventiv

346

Șase dintre zecile de persoane implicate în scandalul de luni din parcarea mall-ului din Șelimbăr au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. O mulțime de persoane au fost audiate în ultimele două zile, opt dintre acestea fiind, inițial, reținute. Cei care se află acum în arest sunt cercetați pentru tentativă de omor.

În urma încăierării dintre cele două clanuri din Blăjel și Brateiu, de luni, din parcarea Shopping City Sibiu, șase persoane au fost arestate preventiv. Acestea vor sta 30 de zile în spatele gratiilor până la stabilirea unor noi măsuri.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ÎNCĂIERAREA ROMILOR

Astfel, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, S.V., G.I., G.N.G., S.D., C.D. și C.V. sunt cei șase romi, cinci bărbați și o femei, care rămân în arest preventiv fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

„Admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 08.09.2021, până la data de 07.10.2021 inclusiv, a fiecăruia dintre inculpații: 1. S.V., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, (…), G.I., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de: tentativă de omor (…) G.N.G., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de: tentativă de omor (…) S.D., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de: tentativă de omor (…), C.D., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de: tentativă de omor (…), C.V., în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de: tentativă de omor. În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunțată în Camera de Consiliu, astăzi, 08.09.2021, ora 02,00”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Niciunul dintre inculpați nu a contestat măsura.

CITEȘTE ȘI: Copilul de 12 ani înjunghiat în răfuiala de la mall, operat de urgență – A avut o lamă de cuțit în torace

CITEȘTE ȘI: Capetele de acuzare pentru care sunt cercetați cei opt scandalagii de la mall – În total patru oameni au fost răniți

Vă reamintim că, luni, în jurul orei 14:00, un scandal imens a izbucnit în parcarea Shopping City Sibiu. Peste douăzeci de persoane de etnie romă din Blăjel și Brateiu s-au luat la bătaie. S-au lovit cu cuțite și bâte, iar în urma altercației patru persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale. Printre ele se numără și un copil de 12 ani, care a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat. Medicii au reușit să îi salveze viața, l-au operat de urgență și au descoperit o lamă de cuțit înfiptă în torace. VEZI AICI IMAGINILE DE DUPĂ ÎNCĂIERARE

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.