Plenul reunit la Parlamentului, convocat pentru citirea moțiunii de cenzură

272

Plenul reunit al Parlamentuui este convocat, joi, de la ora 16.00, pentru citirea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu.

Președinții celor două camere ale Parlamentului, Ludovic orban – președintele Damerei Deputaților și Anca Dragu – președintele Senatului, au convocat plenul reunit pentru joi, ora 16.00, pentru a fi citită moțiunea de cenzură inițiată de USR PLUS și AUR împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu.

În replică, Guvernul a sesizat Curtea Constituțională a României în privința moțiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR, în care acuză că nu au fost respectate procedurile în privința semnăturilor și a înștiințării în Executivului în ziua depunerii documentului în Parlament.

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Național, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de președinții Camerei Deputaților și Senatului pentru a de discuta despre calendarul moțiunii de cenzură. PNL a decis că parlamentarii liberali care vor face demersuri pentru dărâmarea propriului guvern și a premierului Florin Cîțu vor fi sancționați.

Și PSD și-a anunțat parlamentarii ce ar trebui să facă ăn ziua citirii moțiunii de cenzură: „Precizare – Vă informăm ca prezența fizică la ședința de plen comun (….) este facultativă. Conectarea online cu tableta STS este absolut necesară”, este mesajul trimis de liderii grupurilor parlamentare ale PSD senatorilor și deputaților social-democrați.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.