Râuri de lacrimi în urma Iuliei, femeia care a murit strivită în accidentul de la Sibiu

21.482

Lacrimi de durere se scurg în urma Iuliei, femeia din Tilișca, decedată joi dimineața în accidentul înfiorător de la Sibiu. Aceasta era căsătorită și avea doi copii, o fată și un băiat. Nenorocirea s-a produs chiar la intrare în oraș, dinspre localitatea Cristian. Mașina condusă de sibiancă s-a izbit de un stâlp, aceasta fiind strivită între fiarele contorsionate. Din păcate, echipajele medicale n-au mai putut face nimic pentru ea, impactul fiind fatal.

Iulia P. avea 36 de ani și locuia în comuna Tilișca împreună cu soțul și copiii ei. Oamenii care au cunoscut-o au doar cuvinte de laudă despre ea și sunt îngroziți din cauza celor întâmplate. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe pentru familia femeii. Oamenii încearcă să îi îmbărbăteze pe cei care au rămas în urmă.

„Dumnezeu să-i dea odihna veșnică, iar pe voi, cei îndurerați să vă întărească, să vă sprijine să treceți peste această grea încercare”, „Dumnezeu să o odihnească! Nu-mi vine să cred, prietena mea!”, „Condoleanțe familiei. Dumnezeu să vă întărească să treceți peste acest necaz”, sunt doar câteva dintre mesajele publicate pe pagina de Facebook a mamei Iuliei.

iulia deces sibiu accident
Sursa: Facebook/Profil Public

CITEȘTE ȘI: Femeia decedată la Sibiu avea doi copii 

Primarul din Tilișca – „S-a întâmplat o nenorocire”

Primarul comunei Tilișca a declarat, pentru Ora de Sibiu, că femeia decedată la Sibiu nu a creat niciodată probleme. Aceasta locuia la Tilișca de când s-a căsătorit cu un bărbat de aici.

„O adevărată tragedie. O cunoșteam, era din Tilișca, căsătorită aici. De loc ea era din Rășinari. Aveau doi copii, o fată și un băiat, să aibă vreo 14 ani el… Era o femeie liniștită, nu au făcut niciodată probleme. Din ce știu eu, lucra la o benzinărie, la Aral, la Săliște cred. S-a întâmplat o nenorocire”, a declarat primarul din Tilișca, Vasile Cîmpean.

Vă reamintim că accidentul s-a petrecut joi dimineața, la intrarea în muncipiul Sibiu dinspre Cristian. Femeia a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de beton. Aceasta a fost strivită de fiarele mașinii și a murit pe loc. DETALII AICI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.