deces covid
Sursa: bashinform.ru

Două persoane infectate cu coronavirus au murit, în ultimele 24 de ore, în județul Sibiu. Este vorba despre un bărbat și o femeie, în vârstă de 38, respectiv 61 de ani. Niciunul nu era vaccinat.

„În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27135 (32 persoane confirmate în ultimele 24 de ore) de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21682 de persoane, iar 1086 persoane au decedat (2 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește cele două decese înregistrate vineri la Sibiu, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 38 de ani, și despre o femeie, în vârstă de 61 de ani, nevaccinați. Ambele persoane erau internate pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 96 persoane, dintre care pe ATI 15 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 530 de teste.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns