Mașină de poliție implicată într-un accident în zona Grădinii Zoologice din Sibiu – Șoferiță sancționată usturător

O autospecială de poliție a fost implicată, joi noapte, într-un accident rutier produs pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu. O șoferiță nu a acordat prioritate și s-a izbit direct de mașina oamenilor legii. Aceasta a rămas acum fără permis și a fost amendată.

O sibiancă în vârstă de 29 de ani a intrat în coliziune cu o autospecială a poliției în zona Grădinii Zoologice din Sibiu.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 00,30, în municipiul Sibiu, o sibiancă în vârstă de 29 de ani, aflată la volanul unui autoturism condus în parcarea din zona ZOO Sibiu, a pătruns în Calea Dumbrăvii fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o autospecială aparținând I.P.J. Sibiu, utilizată de către polițiști din cadrul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, condusă spre Rășinari cu semnalele luminoase în funcțiune. În autospecială se afla un echipaj format din doi polițiști”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Testările alcoolscopice ale polițistului aflat la volan și conducătoarei auto au indicat valoare negativă. Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autoturisme, nefiind raportate victime.

În urma celor întâmplate, șoferița a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa video: YouTube/Ziua Online

accidentaccident politieaccident zoomașină poliție accidentzoo sibiu
Comentarii (0)
Comentează