Imagine incredibilă – Un preot butonează telefonul în timp ce spovedește enoriașii

1.746

Incredibil – Un preot din Năvodari stă pe telefon în timp ce spovedește o persoană. Acesta se pare ca are mai multe afaceri.

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a devenit unul dintre marii investitori locali în turism. Slujitorul Domnului, care deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică, va construi încă un imobil în Mamaia.

Preotul Andrei Salomia, Valentina Salomia și firma Fox Concept Invest SRL solicit Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, respectiv construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului cu 7 etaje, scrie Replica de Constanța.

Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. Fața bisericească nu se află la prima investiție în turism.

Preotul este deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor, deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

”Poate era ceva urgent”

Iar afacerile merg și mai bine dacă este implicată și biserica, din moment ce același preot a depozitat, la un moment dat, în lăcașul de cult mobilierul de pe terasa din Mamaia a fiului său.

”Poate era ceva urgent”, a fost replica preotului afacerist, în timp ce Arhiepisopia Tomisului i-a ”recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă”, scrie PROTV.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Radu scrie

    Poate scria in grupul de Wapp cu sfinții si Dumnezeu păcatele doamnei respective, ca daca are linie directă…Sigur asta făcea ca nu s-a luat cu treburi pământești, ce preot dar asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.