Copilă din Dumbrăveni dată dispărută – O caută familia și poliția

883

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani,care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE

Minora Ruja Valentina Emilia a fost depistată pe raza comunei Daneș, județul Mureș, în cursul zilei de luni. Din primele verificări a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată familiei.

Știrea inițială

“În seara zilei de 12 septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul , la aceeași dată, în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, RUJA VALENTINA EMILIA, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 55 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare alb/galben, pantaloni tip jeans, taiați, de culoare albastru șiîncălțăminte tip sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minorăsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.